Kiitoksia kaikille ideoistanne, joita olitte jättäneet blogini 300 000 kävijän kohdalle.
Minusta paras idea oli kuin nimilappu rintaan... siitäkin voisi tehdä haasteen vähän lähempänä tapahtumaa. Eli olisihan nimilaput olleet tosi kivoja ja hyödyllisiä messuilla Helsingissä tai Tampereellakin, mutta ehkäpä en edes itse olisi sitä siellä tohtinut rintaani laittaa. Leimailutaivaan messuille ei varmaan eksy muita kuin harrastajia, joten se lienee ihan paikallaan siellä.

Hängläreiden Marielle on myön laitettu postia virtuaalimessuista, mutta hän ei ole vaivautunut edes vastaamaan. Niin kauniita leimasimia kuin ne ovatkin, niin en ainakaan toistaiseksi lähde niitä vasetin hakemaan. Joku toinen saa kernaasti tehdä sen puolestani.

En pysty vaikuttamaan messutarjouksiin, ne jokainen yritys päättää itse, mutta toki välitän viestinne eteenpäin, jos he eivät ole ehtineet näin joulun alla blogiani lukemaan. Tässä olisikin vielä hyvää aikaa tilata yhtä sun toista...

Työnäytöksiä tulee paikalle, uskoakseni jokaiselta yrittäjältä on omassa myyntipisteessään joku koko neljän tunnin ajan näyttämässä jotain ideaa. Ehkäpä niistä saadaan sellaisia non stoppina olevia kokeilupaikkoja.

Sen verran vielä taustaa noin yleensä...
Pääkaupunkiseudulla on yllättävän kallista vuokrata mitään paikkaa, mihin mahtuisi yli 100 ihmistä. Enhän toki tiedä, että tuleeko paikalle edes sitä määrää, mutta kun askartelukirppiksen suosio yllätti minut ja siellä tilat kävi pieniksi, niin etsin isompaa tilaa nyt Leimailutaivasta varten. Olisin myös halunnut näistä kaksi päiväiset, mutta tilojen vuokrahinnat olisivat nostaneet pääsylippujen hintaa tuplaten ja halusin pitää sen mahdollisimman alhaisena, jotta se ei olisi este saapua paikalle. Kerrottakoon myös se, että jännittää ja paljon. Olen laittanut sen verran rahaa kiinni tähän hommaan, että heikompaa hirvittää ja jos tämä ei sitten onnistukkaan, niin ainakin olen yrittänyt.
Riittahan minut tähän innosti ja hänen kielitaitoaan olen käyttänyt hyväkseni eteenpäin mennäkseni. Lisäksi olen lähes kaikille kavereilleni listannut jotain hommaa paikan päälle, jopa niille, jotka eivät askartele ;-D

Sen kuitenkin lupaan, että paikan päällä on yllätyksiä, joita ei etukäteen paljasteta. 

Edit.
Paikalla on myös kahvio, jossa myydään pikku purtavaa, jottei nälkä pääse yllättämään. Kahviota pitää meidän Mamma, joten ei mitään kiskurihintoja.
Lisäksi kaikki pääsevät kahvioon/aulaan jo 11.30 alkaen, jotta voivat lunastaa lippunsa, riisua päälysvaattensa, kenkänsä, laittaa nimilappunsa esille ja valmistautua tulevaan.

Leimailutaivas löytyy myös blogilistalta.