Kiinnostaisiko sinua osallistua ATC-swappiin? Tiedäthän tuon keräilykortin kooltaan 2,5 x 3,5 tuumaa. Ja koska ollaan leimailutaivaassa, niin luonnollisesti jokaisesta kortista tulisi löytyä jotain leimattua, kernaasti koko kortti voisi olla leimattu erilaisilla tekniikoilla! Muutoin erikoista teemaa ei ole, mutta kortteja tulisi olla 6 kpl. Kaikki saavat olla samanlaisia tai erilaisia, ihan miten haluat. Ehtona on myös, että olet tulossa leimailumessuille, jossa saat sitten omat korttisi maailmalta.
 
Ilmoittautuminen: 2.2. mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen leimailutaivas at gmail piste com laita otsikoksi "ATC-Swap", saat paluupostissa ohjeet minne kortit lähetetään, viimeinen postituspäivä on 4.3.

Tässä kuvat parista kortista, joita olen saanut vaihdossa Saksasta ja Ruotsista. Näytetään, että me kyetään vähintään samaan ;-D
Kuvia klikkaamalla voit tarkastella niitä suurempana.
Photobucket Photobucket

Pieni tietoisku, jos joku ei tiedä ATC-korteista...
ATC Artist Trading Card, on itsetehty pieni kortti, kooltaan 2,5x 3,5" (64mm x 89mm), siis normaalin keräilykortin kokoinen.
Kortin tekotekniikka on vapaa, ainoa vaatimus on oikea koko. Kortin voit tehdä pysty- tai vaakasuoraan.Kortteja ei myydä vaan vaihdetaan muiden tekijöiden kanssa eli swapataan. Swapeissa on yleensä jokin aihe, jota tulee noudattaa. Kortteja voi myös swapata ilman aihetta.
Kortin taakse kirjoitetaan tekijän nimi ja vuosi (+päivämäärä), sekä mahdollinen kortin nimi. Kortteja voi tehdä sarjan, silloin niihin kirjoitetaan taakse myös monesko kortti on kyseisessä sarjassa esim. 1/3, 2/3 ja 3/3. Tässä tapauksessa kaikki kolme korttia ovat samanlaisia, ei vain pelkästään samaa sarjaa. Jos taas tekee kolme keijukorttia, mutta ovat erilaisia silloin merkitään vain 1/1 tai ei mitään.