Moni varmaan jo muistaa vanhastaan tien perille, mutta toki uudetkin kasvot ovat tervetulleita paikalle ja siksi kannattaakin katsoa ajo-ohjeet vielä täältä. 

Messut alkavat klo 11:00 ja ovet suljetaan klo 17:00. Toivon ettei pakkasmittari näytä ihan samaa ensi lauantaina kuin nyt... 

Paikalla on kahdet arpajaiset: pika-arpajaiset, joissa arvat maksavat 2e/kpl (voittajat saavat palkintonsa heti) ja sisäänpääsylipullasi eli rannekkeesi kantaosalla osallistut kahden palkinnon arvontaan klo 15:30 vain olemalla paikan päällä

Ennakkoliput ostaneet voivat laittaa rannekkeensa jo etukäteen ranteeseen ja tiputtaa kanta-osat niille varattiin laatikkoon lipun myynnin jälkeen.

Pajoja pitää Ushu, Amalia ja Kirkkonummen taideyhdistys, joissa voit itse osallistua tekemiseen opastuksella. Lisäksi työnäytöksiä löytyy kauppiaiden myyntipisteistä, pidä silmäsi auki ja malta seurata työnäytöksiä, vaikka ostamisen ilosta olisitkin jo ehtinyt hankkia painavat kassit kannettavaksesi... ne voit viedä joko autoon tai jättää narikkaan. 

Haasteita ilmestyy vielä pari kappaletta ennen messuja ja osallistujien kesken arvotaan palkintoja... palkintojen arvo kasvaa osallistujien myötä.

Niin minä kuin Aktia Sport Centerin kahvion väki toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi, nähdään messuilla!!

-Taava

Ps. Syksyllä en järjestä messuja henkilökohtaisita syistä.