Tällä kertaa ei messuilla ole ns. lämpiötä, johon pääsisi valmistautumaan salin ovien avautumiseen, vaan kaikki jonottavat h-hetkeä ulkona. Toivotaan, että sää suosii meitä ja takit voitte jättää autoon, ettei sisäänpääsynne tämän takia hidastu. Myöskään kenkäsuojia emme käytä.

Älkää kuitenkaan tönikö jonossa tai sisääntulossa, sillä sali on iso... viime kertaa ajatellen 6 kertaa isompi, joten ehkäpä teidän ei tarvitse kovin tiiviissä tunnelmissa suorittaa ostoksianne. Saattaa ajoittain olla jopa autiuden tunnetta ilmassa, koska paikan päälle mahtuu 1800 kävijää ;-D

Paikalla on arpajaiset, arvan hinta on 2e. Tähän kannattaa varata tasaraha.

Kahviosta vastaa Aktia Sport Center. Minulla ei ole osaa eikä arpaa koko kahvioon muuten kuin, että olen esittänyt toiveita myös oikealle ruoalle, että jaksetaan koko pitkä päivä tehdä ostoksia. Omien eväiden syönti ei ole sallittua!

Tulo-ohjeet messuille näet vielä täältä ja kimppakyytejä sai sopia täällä.

Näytteilleasetajille voi tehdä ennakkotilauksia vielä ainakin maanantaihin asti. Kannattaa kuitenkin toimia ripeästi, että saat haluamasi. Harjoitus tekee mestarin myös shoppailussa ;-D

Iloisin mielin jaksetaan vielä ensi viikon odotus ja nähdään messuilla!

Edit.

Ja kuitti ennakkolipun maksusta mukaan, koska minäkin olen vain ihminen... virheitä voi sattua.

Bussikuljetuksiin ennakkoon ilmoittautuneet saavat ostaa lippunsa kassalta ennakkohintaan 6e/kpl. Olen saanut listat etukäteen bussikuljetuksia järjestäneiltä, joten se pätee vain todellisille osallistujille.