Tässä pientä ohjeistusta Leimailutaivaaseen:

Oven ulkopuolelle tehdään kaksi jonoa:

Jono 1: ennakkoon lippunsa ostaneet 

Jono 2: ei vielä lippua

Ennakkoon lippunsa ostaneet pääsevät sisälle 10.45 alkaen, lippukassalle kerrotte oman nimenne ja sen jälkeen suoraan narikkaan. Aikaa on varattu vaatteiden riisumiseen ja kenkäsuojien laittoon. Myös tämän takia emme laske kaikkia kerralla sisään vaan järjestysmies määrää tahdin. Varaathan narikkaan tasarahan, 1,50 e.

Ovet salin puolelle avataan klo 11.00 eli ennakkolipun ostaneet pääsevät sisään ensin ja tässä vaiheessa alkaa lipunmyynti muille. Leimailutaivas on vain koulun juhlasalissa ja ruokalatiloissa, muihin tiloihin pääsy kielletty!

Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten suosittelen kulkemista julkisilla. Campo Sportcenterin asiakkaat olivat ainakin la 9.1. saanut parkkipaikat täytettyä jo paljon ennen ko 11. Bussilla pääset melkein ovelle Tikkurilasta nro 62 ja Mellunmäestä nro 62 ja 87. Parkkipaikkojen ja bussipysäkkien sijainnit näki tästä kartasta.

Muistakaan laittaa nimilaput rintapieleen, niin tunnistat mahdollisimman monta tuttua blogien takaa. Joukossamme on myös uusia tuttavuuksia. Kannattaa vaihtaa muutama sana tuntemattomienkin ihmisten kanssa, meitä kaikkia yhdistää sama harrastus ja varmaan jutun juurta löytyy. Lisäksi demoihin on aikaa vasta sitten, kun olette pahimmat ostohimonne saaneet tyydytettyä...

Kahviostamme saa kahvia, pullaa ja leipiä kohtuuhintaan, ei tarvitse poistua nälän takia kesken kaiken.

Tupakalle ulos saa poistua, mutta huomioithan ettei tuhkikseen laiteta palavia roskia ja tumpataankin kunnolla. Vanhana tupakoitsijana voin tulla neuvomaan ;-D

Pankkiautomaatille on matkaa noin 1 km, mutta suosittelen varaamaan käteistä etukäteen. Lähin automaatti on  Kuulakuja 5 tai Mellunmäen metroasema.

Pankkikortilla maksamisen mahdollisuus on seuraavilla yrityksillä:

Sinelli
Heinikka (ei debit/credit eikä electron)
Ökömökö
Skräpteekki

Ennakkoon tilauksia tehneille: Jokainen yrittäjä laittaa kauppansa nimen näkyville. Paikka ei ole NIIN iso, että joku jäisi löytymättä ja kannattaa kiertää sali pariin otteeseen päivän aikana.

Manikyyreistä voit ilmoittautua lippukassalle klo 12 -> aikoja pikamanikyyriin saa myös paikan päällä.

Klo 18 toivon ripeää poistumista paikalta, tai viimeinen siivoaa paikat ;-D

Muistilista:

Rahapussi + käteistä
Kuitti maksetusta lipusta
Ostoslista
Nimilappu
kamera + ladatut akut tai vaihtoparistot
Iloinen mieli!!

Ps. Kuitin mukana olo helpottaa sisäänpääsyä ja vähentää pahaa mieltä, jos käy niin, että nimesi ei olekkaan listalla ja olet lippusi maksanut eräpäivään mennessä. Eli minäkin olen vain ihminen ja virheitä voi sattua. Kuittia ei kuitenkaan tarvitse ensimmäisenä esittää eikä varsinkaan lipunmyyntiin jättää.

Tervetuloa!!