Ei enää ennakkolippujen myyntiä!! Muistittehan, että eräpäivä oli 5.1.??

Ennakkolippuja myydään 3.1. asti hintaan 5 e ja sen jälkeen lippuja vain ovelta 6 e/kpl. Tämä siksi, että tiedän kuinka paljon vuokraan narikkatilaa.

Ennakkovaraukset vain osoitteella ennakkoliput@gmail.com, muistathan ilmoittaa kaikkien osallistujien nimet!!!

Kiitos.

Laskut tulevat vuorokauden sisään, eräpäivä on 5.1.2010. Jos maksu ei ole kirjautunut tilille 8.1. mennessä, ei varauksesi ole enää voimassa.

Jos tarvitset majoitusta paikan päälle, lähin hotelli on Sokos Hotelli Vantaa, Tikkurilan asemalla.

Tikkurilan asemalta pääsee Rajakylän koululle bussilla nro 62, voitte tutkia reittiopasta. Lisäksi Mellunmäen metroasemalta pääsee paikalle busseilla nro 62 ja 87.

Kannattaa kysellä kimppakyytejä!!

Paikan päällä myös kahvio, ettei nälkä yllätä kesken kaiken.

Lisäksi!!!!

Kaikkien niiden kesken, jotka laittavat bloginsa sivulaatikkoon Leimailutaivaan napin ja se näkyy siellä vielä Leimailutaivaan jälkeen sunnuntaina 07.02.2010, arvotaan palkinto, jonka on sponsoroinut Stämpelboden... Napin lisäyksen jälkeen, käy linkittämässä blogisi tähän postaukseen. Napin osoitteen saa mukaansa blogin oikeasta reunasta.

Edit.

Ajattelin laittaa kartan, että löydätte perille...Sen saa isommaksi klikkaamalla ja voi vaikka tulostaa. Toivottavasti siitä on apua. Jos tulet Porvoon moottoritietä, niin lähde Kehä III:n liittymästä LÄNTEEN. Punainen rasti on koulun yläpuolella, mutta ensimmäinen rakennus kadulle päin on neuvola, joten älkää menkö sinne. ;-D Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten suosittelen yleisillä liikkumista.