Leimailutaivas alkaa virtuaalimessuilla. Voit tehdä jo nyt ostoksia seuraavista firmoista:

Tilauksia voi tehdä 23.2. saakka. Maksu täytyy olla Suomen tilillä viimeistään 26.2. Maksamattomia tilauksia ei toimiteta.

Kirjoita tilauksen lisätiedot kohtaan Finlandsmässän. Tällöin myyjät tietävät, että tilaus lähetetään messuille yhteislähetyksessä eivätkä he peri sinulta lähetyskuluja.

Odota tilausvahvistusta myyjältä ennen kuin maksat - varastotilanne tulee näin tarkistetuksi ja tiedät jääkö jotain uupumaan tilauksestasi.

Loppusumma muutetaan euroiksi tilausvahvistuksessa.

Maksa jokaisen firman lasku erillisenä maksuna pankkitilille. Merkitse viestikohtaan myyjän nimi, tilausnumero ja oma nimesi.


InkyWingsin webshopissa täytyy rekisteröityä ennen tilauksen tekemistä (rekisteröitymällä tammikuun aikana osallistut palkinnon arvontaan!). Rekisteröityminen tapahtuu kohdassa Kunduppgifter. Huomaa, että jos tilaat suomenkielisen tekstileimasinarkin, sen hinta on 500SEk. Messutarjous on kuitenkin 450SEK ja se muutetaan oikein tilausvahvistukseen.


Nouda tilauksesi messuilta 15.3. klo 15.00 mennessä. Ota mukaasi tilausnumero, maksukuitti ja henkilötodistus. Jos haet jonkun muun tilauksen, sinulla täytyy olla valtakirja (vapaamuotoinen riittää).


Te, jotka olette tilaamassa leimasinaarkkia (en lähetä muita tuotteita) ja haluatte sen postitettavan itsellenne, niin teidän täytyy laittaa vielä tilausvahvistuksessa ilmoitetun summan päälle postikulut Suomeen, jotka ovat 1,05e/leimasinarkki ja lähettäkää minulle sähköpostia osoitteeseen satiininauha at gmail piste com. Sähköpostissa pitää olla teidän osoitteenne, että tiedän mihin leimasimenne lähetän. Kuitteja en tarvitse, koska tarkistan tilanteen tiliotteesta. Nämä lähetykset tapahtuvat vasta messujen jälkeen.


Muista, että kirjoja voi tilata täältä.


Ja Blog Candy on myös jaossa vielä...