Avaamme lipunmyynnin klo 11.30 ja ennakkoon lippunsa varanneet/maksaneet sanovat jonossa nimensä, muut maksavat lippunsa ja kaikki saavat leiman käteen (mahdollisuus poistua tupakalle tai pankkiautomaatille ulos). Toivon malttia jonossa, itse myyntisalin ovet avataan klo 12.00.

Varaathan tasarahan (1 euro) narikkaa varten eli aikaa takin riisumiseen ja kenkäsuojien laittoon on varattu puolituntinen. Myös tämän takia emme laske kaikkia kerrallaan sisään vaan järjestysmies määrää tahdin. Nopeimmat ehtivät varmasti myös nauttia kahvia/teetä joko makean tai suolaisen palan kanssa, mutta kahvio on auki klo 15.30 saakka. 

Muistakaan laittaa nimilaput viimeistään tässä vaiheessa rintapieleen, niin tunnistat mahdollisimman monta tuttua blogien takaa. Joukossamme on myös uusia tuttavuuksia.

Lisäksi meillä on arpajaiset... Arvan hinta on 2 euroa ja jokainen arpa voittaa. Arpoja ei voi kuitenkaan hamstrata vaan niitä myydään 1kpl/hlö, jotta kaikille halukkaille riittää. Varaathan tähänkin tasarahan eli kolikkopussi mukaan!

Manikyyrien teko aloitetaan siinä vaiheessa, kun ihmisten sisääntulo rauhoittuu ja myynti on alkanut... arviolta klo 13.00 alkaen.

Virtuaalimessujen eli Ruotsin tilaukset on noudettava klo 15 mennessä, jotta minullekin jää aikaa tehdä vähän ostoksia ja suorittaa arvonta kaikkien lipun ostaneiden kesken paikalla olevien myyjien lahjoituksista. 

Klo 16 toivon ripeää poistumista paikalta, tai viimeinen siivoaa paikat ;-D

Tervetuloa!!