Stempelkeller (perustettu vuonna 2000, omistaja Doris "Stempli" Habeck-Stibitz) myy puupalikallisia leimasimia sekä pelkkiä kumeja yksitellen. Vuonna 2007 ostimme myös toisen leimasinfirman, jonka nimi on Unicorn-Stempel (firman edellinen omistaja kuoli yllättäen). Valmistamme molempien firmojen kaikki leimasimet itse alusta loppuun.

HintaerotUnicorn-Stempel myy kokonaisia leimasinarkkeja ja ne tulevatkin halvemmiksi kuin Stempelkellerin yksittäin ostettavat valmiiksi leikatut leimasimet. Voimme myös luonnollisesti toimittaa Unicornin leimoja yksittäin, mutta silloin hinnat menevät Stempelkellerin hinnaston kokoluokan mukaan.

Photobucket

Helsingin messuille otamme vain kumeja ja kumiarkkeja (ei puupalikallisia leimasimia).  Stempelkellerin yksittäin myytäville kumeille on messuilla erikoishinnat :-))))  

Meillä on myös suomalaisia tekstileimasimia! Messuilla niitä saa ainoastaan kokonaisina arkkeina, Unicorn-Stempel. (Unicornin nettikauppa päivitetään viimeistään perjantaina 6.3.)

Koska valmistamme näitä tekstejä vain suomalaisia varten, olisi hyvä, jos voisitte laittaa sähköpostia, mikäli teitä kiinnostaa jokin arkki, että tiedämme kuinka paljon tuomme mukanamme. Voitte laittaa tämän postauksen kommenttikenttään haluamanne arkit.   

Jos joku haluaa ostaa puupalikallisia leimasimia tai joitakin tiettyjä yksittäisiä kumeja (esim. yksittäisiä suomalaisia tekstejä!) täytyisi tästä lähettää sähköpostiviesti (stempli@habeck-design.de tai faksilla +49 / 6727 / 89 69 918) ke 11.3. mennessä, jotta tiedämme tuoda ne messuille mukaan. Voitte kirjoittaa saksaksi tai englanniksi. Jos haluatte kirjoittaa suomeksi, voi sen tehdä tämän postauksen kommentteihin tai Leimailutaivaan sähköpostiin, saamme tiedon myös sitä kautta.  

Huomio: messuilla on mahdollista maksaa vain käteisellä!  

Odotamme jo kovasti, että voimme tavata teidät messuilla!    

P.S. Voitte tilata meiltä koska tahansa sähköpostitse, kirjeitse, faksilla tai puhelimitse (saksaksi tai englanniksi). Uusien asiakkaiden maksutavat ovat EU-maksu tai PayPal - älkää lähettäkö kuoressa rahaa!!!  

Jos joku lomailee Saksassa ja haluaa tulla käymään, soittakaa päivää aikaisemmin tai ilmoittakaa muulla tavalla, sillä meillä ei ole varsinaista myymälää. Asumme Grolsheimissa (lähimmät suuremmt paikat: Bingen tai Bad Kreuznach), joka sijaitsee noin 20 km Mainzista ja noin 60 km Frankfurt am Mainista. Lähetämme myös mielellämme kartan, mikäli tarvitsette.