Tässä talven aikana on tehty yhteistyötä saksalaisten kanssa ja nyt voidaan esitellä tulokset... Toivottavasti tykkäätte!!

Käykääs kurkkimassa www.stempelkeller.de sieltä valitkaa vasemmasta reunasta motive ja sitten Finnland.

Uusimmat arkit (koko A5) ovat heti nähtävillä ja niitä voi varata Leimailutaivaaseen,

Tee ennakkovarauksesi ti 2.2 mennessä, saksalaiset tulevat jo torstaina Suomeen.

lähettämällä heille sähköpostia stempli@habeck-design.de, joka sisältää

nimenne ja osoitteenne ja sitten haluamienne arkkien koodin (löytyy jokaisen kuvan vasemmasta yläreunasta).

Maksu tapahtuu Leimailutaivaassa, jossa käytte kertomassa nimenne, niin teille varatut leimat on pakatu valmiiksi.

Edit.

Hinta on 14,50e/arkki, kyseessä on Un-mounted leimasimet, koko A5  ja ainakin ne viime vuodeksi tehtyjen Hyvää pääsiäistä virheet on korjattu. Angel policy:stä voit lukea täältä.

Ennen messuja tuskin kannattaa kysellä leimojen perään postitse, koska niitä tehdään parasta aikaa messuja varten, mutta sen jälkeen on tietenkin mahdollista tilata suoraan kotiin ja maksaa tililtä suoraan ulkomaan maksuna ilman luottokorttia.

Edit.

Osalle on nyt jäänyt epäselväksi, että kyseisiä leimasimia saa tilata messujen jälkeen suoraan Saksasta. Tai jos joku kaverinne tulee paikan päälle, voithan sopia hänen kanssaan, että ostaa myös sinulle. Pyydän kuitenkin, että älkää vaivatko minua sillä asialla, koska voin luvata mulla olevan tarpeeksi kiirettä ilmankin eli minun vastaukseni on tässä kohtaa ei.

Edit.

Muistuttaisin, että ostakaa sitten messuilta foamit mukaan jo valmiiksi. Itse suosin näihin ohutta foamia, koska se on ainakin minusta pienien leimojen kanssa helpompi leikata. Ja helpottaakseni valinnan vaikeutta; mä otin kaikki!! Ei tarvitse maksaa postikuluja ja nyt ei pitäisi heti valittaa ettei ole sopivaa tekstiä.

Eli jokaisella yksittäisellä leimasimella on kirjain ja numero-koodi. Kirjain kertoo hintaryhmän puupalikallisesta leimasimesta ja ilman palikkaa leiman hinta on -50%. Hintaryhmät löytyvät etuosasta sivulla motive.