InkyWingsin Lisalla oli meille varattuna yllätys... hän on tehnyt aivan oman arkin messujamme varten ja sen saa vain ostamalla Virtuaalimessuilta etukäteen eli tätä ei myydä paikan päällä. Toki leimoja saa messujen jälkeen heidän nettikaupastaan, mutta hinta on korkeampi.

Minusta leimasimet ovat monipuolisia niin korttien tekijöille kuin skräppääjillekin.

Nyt messutarjous 42e ja arkin koko on A5

eli tämän arkin leimasimien kappalehinta on 2,10e, mutta niitä ei myydä yksittäin.

Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana.

Photobucket

Lisa haluaa kuitenkin jo tietää painamista varten, että kuinka moni tämän arkin haluaa. Tee siis varauksesi tämän postauksen kommentteihin tammikuun loppuun mennessä, nimimerkkikin riittää, kunhan laitat toimivan sähköpostiosoitteen. Arkit kuitenkin tilataan myöhemmin, mutta tämä nyt alustavaksi tiedoksi. Kiitos.

Muistattehan, että tähän postaukseen jätetyt kommentit eivät yksin riitä, vaan teidän on tilattava leimasimet vielä erikseen InkyWingsin kaupasta, jossa on hintaan 500 kr, mutta joka korjataan messuhinnaksi 450kr laskussa, kun merkkaatte tilaukseenne Finlandsmässan.

Edit.

Nämä on sitten tarkoitus jakaa Leimailutaivaassa tilanneille. Jos et pääse omiasi noutamaan, niin messujen ja postimaksun maksamisen jälkeen suoritetaan lähettäminen eteenpäin. Tai jos kaverisi on tulossa Leimailutaivaaseen, niin valtakirjalla voi toinen noutaa.

Leimasimet ovat kumia ja niissä ei ole Ez-foamia mukana.