Aktia sport Centeriin pääset kätevästi junalla, Juna-asema on noin 500 m päässä. Sieltä ei ihan näy paikan päälle, mutta lähdet junalta oikealle päin, kun asema on selkäsi takana ja yrität etsiä tämän näköistä paikkaa

Masalan asema on rantaradalla, näet Vr:n lähiliikennejunien reitit täältä. Pysähtyvät junat ovat Y, S, U ja L.

Photobucket

Saapuessasi taas autolla paikan päälle... jos olet päivittänyt naviaattorisi, niin se ohjaa ainakin idästä tultaessa sillan jälkeen kääntymään hiekkatielle, joka näyttää tältä

Photobucket

On ihan kuin ajaisit jonkun talon pihaan, mutta kyllä se perille tuo ja oikaiseekin reippaasti. Joskin ajat rautatien yli, jossa muista olla tarkkana!! Sen jälkeen käännyt vasemmalle ja Aktia Sport Center löytyy oikealta vähän matkan päästä.

Kehä III:lta on myös oikeakin reitti perille, idästä tultaessa vasemmalla ja lännestä tultaessa oikealla

Photobucket

ja heti 200 metrin päästä vasemmalle Masalaan

Photobucket

ja tämän jälkeen oikealle Luoman suuntaan

Photobucket

Nyt oletkin Masalantiellä, jota pitkin ajat kaupan ja juna-aseman ohi (ne jäävät oikealle) ja etsit tätä tornia tienhaarassa vasemmalla puolen tietä.

Photobucket

Autoja voi parkkeerata asfaltille pihaan ja jos/kun se täyttyy, niin nurmikolle saa myös ajaa. Toivon kuitenkin, että ajatte autonne niin, että kaikki pääsevät poistumaan halutessaan ja tiellä mahtuu kulkemaan linja-autolla.

Aktia kyltin alta sisään, siihen laitatte jonon pystyyn ;-D