Huomenna maanantaina 23.2. on viimeinen päivä tehdä tilauksia virtuaalimessujen osalta eli

ennakkotilata kirjoja

Ennakkotilauksia virtuaalimessujen firmoilta:

InkyWings

Pysselmyran

Stämpelgården

Tilauksienne summa pitää näkyä Nordean tililläni keskiviikkona 25.2. (muistakaa eri pankkien viive) ja maksan kaikkien tilaukset torstaina 26.2., että aarteenne ehtivät messuille. Jos maksu on maksamatta, ei tavaraa tule.

Muistattehan, että tavarat noudetaan sunnuntaina 15.3. Leimailutaivas -messuilta. Tarvitset mukaasi henkilötodistuksen, tulostetun pankkikuitin, tilausnumeron ja meilin, jonka sait ruotsiksi ja suomeksi. Emme postitta tilauksia jälki käteen, jos et ole päässyt tilaustasi noutamaan (poissulkien muutamat suomenkieliset leimasinarkit).

Edit. En ehkä tarpeeksi selvästi ole tuonut julki, että miksi haluan sekä tilausnumeron ja kuitin... johtunee siitä, että jos sattuu saman nimisiä ihmisiä tekemään tilauksia, niin pystytään jotenkin tilaukset erottamaan toisistaan. Kaikilla ei ole yhtä harvinaista nimeä kuin minulla ;-D

Jos et itse pääse noutamaan tilaustasi, niin tee valtakirja ystävällesi ja laita vielä mukaan vaaditut kuitit. Asiasta olisi hyvä laittaa vielä meiliä tulemaan leimailutaivas at gmail .com

Lisäksi ATC-korttien viimeinen postituspäivä lähestyy... laitathan korttisi ajoissa postiin, että nekin ehtivät perille.

Ennakkolippuja myydään vielä 28.2. asti tai niin kauan kuin niitä riittää... toimi nopeasti, ettet jää ilman.